Den 26. maj. - I dag har storkeparret i Seem, fået en ny lege kammerat.. Og på den samme nyslåede græsmark, fouragerede også at par Røde Glenter.

Den 25. maj. - Storkeparret fra Ribe /ØsterVedsted, er nu landet på reden ved Seem gård,

Den 24. maj. - I dag kom jeg ifm. Projekt Hedehøg igennem Abterp i Sønderjylland. Her kom ræven ud fra Majsmarken, og fangede mus på den nyslåede græsmark, og vendte tilbage til majsmarken igen, med munden fuld af mus, Så mon ikke den har et kuld unger derinde..

Den 18. maj. - Ved Astrup engsø yngler den Sortstrubede Bynkefugl, og på den lille ø midt i søen yngler en lille gruppe Fjordterner. Og i dag er der fisk på menuen, ligesom alle andre dage.. - Desuden har jeg de sidste par dage set et par Hedehøge i området.

Den 17. maj. - På turen rundt i mit område i Projekt Hedehøg, kom jeg i dag til Sdr. Vollum syd for Døstrup. Her var maskinstationen igang med at samle græs op marken, og over maskinerne kredsede to Sorte Glenter. Det er meget sjældent man ser den, og så oven i købet to

Den 11. maj. - En hysterisk Vibe, på denne årstid, der prøver på at jage en væk, er tegn på at æggene er klækket, og at der er små unger dernede på engen.
- Igen i år er der raster og fouragerer Pomeransfugle i Farup enge, inden de fortsætter rejsen mod ynglepladserne i nord.

Den 10. maj. - Ringduen/skovduen har igen i år valgt at bygge rede i mit store Cypres træ. - Og så er Hedehøg hannen ankommet til nr. Farup enge.

Den 9. maj. - Rapsmarkerne står lige nu i fuldt flor mod den blå himmel, og man kommer uvilkårligt til at tænke på Ukraine..

Den 8. maj. - I dag så jeg for første gang en Sørgekåbe. Det var ved Ådalen i Esbjerg. jeg havde ikke mit kamera med, så billedet er taget med mobilen..