Den 16. maj - Her til morgen kom jeg ganske tæt på en lille flok Pomeransfugle,Tanderup digevej, der gik og fouragerede på en nysået mark. -
Senere på dagen gik turen til området omkring skydebanen i Skærbæk, hvor Sortstrubet Bynkefugl holdt et vågent øje med de fire nyudfløjne unger.

Den 15. maj - Min søn og svigerdatter der bor i nærheden af Jelling, er så heldig at have et Rødstjert par i haven, det er mange år siden jeg har haft den på min matrikel.
Hvor er den smuk, den er jeg nu lidt vild med... :)

Den 13. maj - Jeg var i eftermiddags en tur på Mandø, hvor der var både Klyde, Stor Kobbersneppe og Strandskade langs digegraven.
På vejen hjem ad Låningsvejen, fangede Fjordternerne småfisk i vandhullerne.
- Ved Kammerslusen er Bynkefuglen ankommet fra vinterkvarteret.

Den 8. maj - Så er Pomeransfuglen landet igen på Mellemvej i Sdr. Farup enge, på rejsen til de arktiske ynglepladser. - 34 fugle talte jeg idag, men de er svære at tælle, så jeg tror nærmere der er et sted imellem 40 og 50 individer.

den 6. maj - Langt om længe dukkede årets første Hvide Stork op, hele to stk fløj over mit hus på Nørremarken. - bare de dog ville slå sig ned i en af byens storkereder.

Den 1. maj - En lille søndags tur ud i engene, gav årets første Gul Vipstjert i Vilslev enge, og en forholdsvis tam Ræv i Farup enge.