Rød Snylteflue
Den 29. juli. - Jeg har lavet en ny side: Insekterne - her på NaturgalleRibe, så derfor svømmer kalenderen her lidt over med insekt billeder for tiden. - Det er lidt spændende at komme helt tæt på de små bæster med macro objektivet...
Grøn Spyflue

Almindelig Kobbervandnymfe
Den 19. og d. 24. juli. - Nord for Idrætscenterets boldbaner ved Obbekærvej, ligger der en lille bitte sø, med en stor artsrigdom af Guldsmede, Libeller og Vandnymfer, og insekter i det hele taget. her er et lille udpluk.
Stor Farvevandnymfe
Flagermusvandnymfe
Fireplettet Libel
Blodrød Hedelibel
Stor Hedelibel
Rødøjet vandnymfe
Kileplet Mosaikguldsmed
Cikade Græshoppe

Den 17. juli. - Der var trængsel i klæggraven ved Kammerslusen i går aftes. Hundredvis af Grågæs, ungerne er jo blevet store nu, seks Traner og et par Skestorke fouragerede i det lave vand.

Den 15. juli. - I dag skal årets Hedehøge unger ringmærkes, og der er mange i år, ca 47 udfløjne unger når vi op på ialt.

Den 4. juli. - Det har været helt efterårsagtigt idag, så man skulle tro at vi var sidst i oktober måned. - Flere hundrede Gravænder søgte læ for vinden på Jedsted forland, og en flok kreaturer blev fanget af vandet og måtte søge tilbage til den smalle strimmel land, og der vente på at vandet skulle falde igen.

Den 1. juli. - Ved vejen mellem Gredstedbro og Darum, fandt jeg denne meget lyse fejlfarvede Storspove..