Den 29. august. - her hjemme i drivhuset har den Grå Sektoredderkop fået en spyflue i nettet..

Den 11.- 14.- og 16. august. - I løbet af den sidste uges tid, har jeg flere gange været ude på Årup hede og ved Sjapmosen, udstyret med tele- og Macroobjetiv, i håb om at få et par fede skud i kassen, og I får her en lille smagsprøve på, hvad der rører sig derude, - og lige nu hvor lyngen blomstrer, er Årup hede absolut et besøg værd på en lun sensommerdag.
- Jeg håbede at finde Ensianblåfuglen, som er en sjælden lille blå sommerfugl der lægger sine æg på den smukke Klokke-ensian, der i øjeblikket står i fuldt flor. - desværre ingen sommerfugl i denne omgang, men jeg fandt et eksemplar af Flammelibellen, som er en forholdsvis ny guldsmede art her i landet. Den kommer fra sydeuropa, og blev første gang set her i dk 2015. -(desværre blev billederne ikke så skarpe)
- Derudover ses lige nu den kødædende plante Liden soldug, som er ret udbredt på de laveste områder, og kommer man helt tæt på, kan man se hvordan insekterne kæmper for livet for at slippe fri af de klæbrige dråber.
Liden Soldug
Agerhumle på Klokke-ensian
Klokkelyng
Markfirben
Skovfirben
Lille ildfugl
Eng græshoppe
Skrubtudse unge gnasker frølår
Efterårs mosaikguldsmed

Almindelig bærtæge
Den 2. august. - Jeg var i dag en tur i haven og skoven med macro objektivet, og det er vildt spændende at komme helt tæt på, og dykke ned i detaljerne, som får Insekterne til at ligne drabelige uhyrer, og så er det jo godt de ikke er større end de er..
Almindelig sumpsvirreflue
Biulv
Grøn spyflue
Mark Græshoppe
Så har jeg lige fundet ud af at jeg har Rododendron Cikader i mine Rododendron. Det er et smukt lille skadedyr, som ødelægger blomsterknopperne til næste sommer, de visner, bliver brune og bløde. øv-
Rødbenet gravehveps
Eng Skorpionflue
Gulvinget snylteflue