Den 22. - 29. juli
Kan klikkes op......................
Kan klikkes op......................
Og Rødstjerten herunder plukkede Hindbær, vel i håb om at finde nogle med orm i....
Her er udsigten fra Långe Jan , som er fyrtårnet på sydspidsen af Öland. - nederst/midt i billedet er der et skjul, hvor man kommer ganske tæt på fugle og sæler.
- I haven på Ottenby Fågelstation står en Helgolandruse, hvor der fanges fugle til ringmærkning.
Ölands sydspids var der vel 500 Skarver den dag vi var derude. - Og hvor der ikke sad Skarv på stenene lå der Sæler, så der smutter nogen kilo fisk hver dag...

Den 19. juni - Vi vader simpelthen rundt i Mosehornugler for tiden. - Her til aften fouragerede to Mosehornugler ved Yder Bjerrum.

- Her har en af dem fået øje på en mus, og stopper brat op i luften, for derefter at kaste sig til jorden.

-Det skal dog siges at musen slap med livet i behold.

samlet af 4 fotos

Kan klikkes op................
Den 17. juli - Dagens morgentur startede ved Låningsvejen, hvor Mosehornuglen sad på en af pælene ved nedkørslen.
- Der er tilsyneladende rigtig mange Mosehornugler iår, men jeg har dog ingen unger set endnu. - Turen gik videre til Bjørnkær mose, for at kigge efter Tranerne, som jeg har hørt skulle være der i år igen. men bare ikke idag, - én Vagtel blev det til.
- Jeg kørte videre til Lundsmark hede, hvor Tranerne ynglede sidste år. men heller ingen Traner her.
- En Vagtel gik og fløjtede i vejkanten et stykke fra mig, Jeg prøvede at svare den, hvorefter den kortvarig kom ud på vejen, for derefter at smutte ind i det høje græs igen.
Turen gik videre ud ad Yder Bjerrumvej, Hvor denne store Rævehvalp luskede omkring.
Kan klikkes op ...........
Længere ude fouragerede to Hedehøge hunner over Yder bjerrum, og mens jeg sad og kiggede på dem, lettede Fiskeørnen sørme igen over fra åslyngen med en stor Skalle i fangerne, hvorefter den igen fløj mod sydøst. -----Slut på en fed tur!!!
kan klikkes op................

Den 15 juli - Ribe holme har idag besøg af Fiskeørnen. - Den sad på toppen af en pæl og spiste en fisk, hvorefter den lettede og gik op i stor højde og fløj mod sydøst. - I klæggraven ved Kammerslusen sidder Gøgen, - den lømmel.

Den 14. juli - Hver dag kommer Kærnebideren her på foderbrættet og fylder sit store næb op med Solsikkekerner. - Spætmejse og Tornirisk kommer også dagligt på besøg..
Her er det Stæreungen der er med en tur rundt på græsplænen for første gang.

Den 8. juli - Vi tog en eftermiddagstur rundt om Åskov hede, hvor vi løb i denne fyr her. - én Hugorm på én time, det er næsten for lidt..

Den 1. juli - Jeg kørte en tur ud i Ribe- og Kalvslund moser, for at se efter Hedehøgen. - Den ver der ikke, men et par Gråkrager holdt øje med mig fra toppen af et stort grantræ. - Og på Ribe Mosevej fangede Mosehornuglen mus på den nyslåede græsmark.