Den 31. juli - Det ser ud til at de to par Hedehøge i Ballum enge har fået ungerne på vingerne. - Jeg så fem brune fugle i luften på én gang, - det er jo dejlig at se, at trods alt nogle undslipper de store høstmaskiner..
Hedehøg - ungfugl fra iår.

Den 30 juli. - Vejret var helt efterårs agtig idag, med regn og rusk, så jeg kørte ud på Låningsvejen ved lavvande, - Jeg tænkte, der må være mange fugle derude i det vejr. - Det var der osse, bla. denne ringmærkede Dværgterne, - Alm. ryler og Islandske Ryler i sommerfarver og en del Småspover..
Dværvterne Dværgterne
alm.ryle
Lille regnspove
Rørhøg (han)
Ved Kammerslusen kredsede denne Rørhøg rundt over kornmarkerne, og i den nordlige klæggrav, stod en 12 -15 Skestorke, (desværre uden for skudvidde) - og ingen sjove Ryler idag.:-)

Den 16. juli. - Jeg var, imorges, en tur ude på Varming hede og ved Sjapmosen. - Jeg stødte på denne lille Familie derude. Jeg havde det luksus problem, at de kom for tæt på, så de til sidst ikke kunne være i billedet. Først da de var 8-10 m væk, opdagede de mig, og så ka det da nok være de smuttede...
Rå med 2 lam
og så lige en tår mælk til at skylle det tørre græs ned med..
Hov! står der ikke en derhenne bag busken..?
Er vi ikke søde...?

Den 5. juli - Jeg var en tur på Mandø her til aften, og fra Låningsvejen kunne man se Rødben og Klyder med deres små unger. - Men de fleste af dem jeg så, havde kun én unge, - er det mon Mågerne der har snuppet de andre.??
Rødben Klyde
Rødben Klyde

Den 3 juli - Hedehøg hun ved Gl. Hviding engsø har lige fanget en mus. Fuglen er ringmærket på højre ben, men uden vingemærker..