den 27. juli - Så var det iaften kl. 21:53 var var måneformørkelse, eller blodmåne, som jo lyder lidt mere dramatisk. - Jeg kørte ud i Ribe mose, hvor der er helt mørkt, for at skyde fænomenet.. - Kl. 22.35 var det ved at være overstået igen...

den 26. juli - var jeg en tur i Vilslev enge efter jagten på Hedehøg, en enkelt 2K han har holdt til i området et stykke tid, men ingen brugbare billeder. Derimod sad denne smukke Tårnfalk hun på toppen af et vejskilt og poserede, så den har jeg lavet et manipoleret billede af.
- og så er der Bomlærken der sidder og holder øje med mig...

den 25. juli - Nu har det været sommer og tørke i næsten tre måneder, og træer og buske mangler vand, som her på Jedsted engevej.
- og søerne ved Kammerslusen er fulstændig udtørret, og ligner noget man har set i fjernsynet fra Afrika.

den 15. juli - Det er rigtig blevet sommer, og solen skinner daglig fra en skyfri himmel. Her er den dog lige ved at gå ned bag diget lidt nord for Kammerslusen, helt præcis er den lige bag fåret, så derfor disse lidt spicielle modlys billeder af får og lam på digetoppen.

den 12. juli - Var her til aften en tur på Årre kanten for at kigge efter Hedehøg, som sidste år forsøgte at yngle der. - Der var ingen Hedehøg, derimod denne flotte Råbuk. Vi stod og betragtede hinanden i lang tid inden vi gik hver til sit.