den 14. juli - Så er det idag Hedehøge ungerne fra Vester Lindet skal ringmærkes. Landmanden og hans familie og naboer møder op, og Iben, kurt og Lars ringmærker de to unger og fortæller om Hedehøgen og til slut nogle hurtige billeder inden ungerne puttes tilbage i reden igen. - Det er jo skønt med sådan en interesse omkring Hedehøg projektet fra værtsfamiliens side.

den 9. juli - Tranen har efterhånden ynglet ved Skallebækken øst for Lindet skov i en del år, og igen i år, hvor der kom en unge på vingerne. - herligt....
Her er det Sivsangeren fra Jedsted enge, der har indtaget toppen af en hegnspæl som sangpost.
I sommers, da jeg sad ude i Nr. Farup enge og ventede på hedehøgen, dukkede Rævehvalpen her op af vejgrøften. - Da den fik øje på mig, sad vi længe og kiggede på hinanden, den gemte sig i det høje græs, mens den stadig holdt øje med mig. Til sidst overmandede trætheden den, og den tog sig et lille hvil, med hovedet hvilende på den sommerlune asfalt, lige indtil en modkørende bil nærmede sig, så forsvandt den ned i grøften igen, og væk var den...

den 8. juli - Her til morgen kørte jeg ud i fugletårnet ved Ribe Østerå, bag Ribelund, for at se hvad der rørte sig der. Her fouragerede en Skægmejse familie i de små buske omkring fugletårnet...senere på dagen gik turen ud omkring Kammerslusen, hvor en Musvåge med 3/4 bukser netop havde spist en mus..

den 2. juli - Lige nu samles årets Stære unger i større eller mindre flokke, som her på Nielsbygårdvej mellem Kalvslund og Foldingbro, hvor der i flokken var en helt hvid en af slagsen..