Den 24. august - Jeg måtte lige en tur til Vilslev enge, for at se om der var noget Sortsol her, og det var bestemt ikke Stære der manglede, derimod var der ikke meget sol. Men om en måneds tid, og med den rigtige sol, blir det rigtig fedt her. :)

Den 22. august - Gik Gitte og jeg gul rute i Enderupskov, hvor lyngen blomstrer lige nu. Vejret var smukt +25 grader, og der var sommerfugle overalt, bla. den store perlemorsommerfugl, Kejserkåbe. - Det er første gang jeg ser den. -
Den 23. august - gik vi 7,5 km i Bjerreskoven, hvor det også vrimlede med sommerfugle og guldsmede.. -

Den 21. august - Kørte jeg ud til den lille skovsø i Lindet skov, for at fotografere guldsmede, Libeller og vandnymfer. Det er efterhånden blevet en tradition på denne årstid, hvor fuglene ikke fylder så meget. - Insekterne er lige nu i fuld gang med at sikre næste års generation, og der er mange arter derude lige nu..
Den 13. august - Stærene er efterhånden begyndt at samle sig i store klokke i Ribemarsken, som her ved Bjerrumvej.

Den 10. august - Her til aften kørte jeg en tur ud på Låningsvejen mod Mandø, for at fotografere modlys billeder i solnedgangen. Bla. dette skud af fouragerende Storspove. - Iøvrigt kørte jeg en sten igennem dækket på det ene forhjul :(

Den 5. august - På rusepælene på Ribe Holme, sidder Fjordternens unger og skriger på mad, mens forældrene fanger små fisk til den, som de så stopper i halsen på den.
Rådyrenes brunstperiode, topper nu i disse dage. - Her er et par fra Jedsted enge igang med forspillet..

Den 2. august - Ved Kammerslusen, holder denne meget lyse Musvåge til for tiden..

Den 1. august - Turen hjem fra Læsø, gik op over Skagen, og så ned langs Vestkysten. Den fiskende Skarv her, er fanget i Hirtshals havn..