De fleste billeder kan klikkes op.
Den 30. august - Jeg kørte idag en tur ned til Hvidding engsø, Hvor Stenpikkeren her fouragerede. De ses overalt, for tiden, derude i Ribemarsken. Herunder er det Hjejlen på en ny pløjet mark, der har fundet en lille larve.
Her er det den Hvide Vipstjert der hapser Stankelben i græsplænen...

den 27. august - der er rigtig mange vadefugle i klæggravene ved Kammerslusen for tiden.
- Her er det Bynkefuglen der napper insekter i Gederamsens blomster.

Den 18. august - Jeg blev ærlig talt lidt småsur idag da jeg kom ud til klæggravene ved Kammerslusen. - Ikke nok med at man skal se på de magre krikker der går derude, nu er der også en eller anden klaphat, der har forøvet hærværk på statens ejendom, ved at save store huller i skjulet derude. - Jeg synes vedkommende skulle se at få det reetableret igen, - sådan noget er bare IKKE iorden :-(
Forøvrigt var der idag en halv snes små Kobbersnepper derude, - og på vejen hjemad var der overflyvende havørn ved Ribe Holme .

Den 9. august - Det er nogen ordentlige Gedder Skestorkene napper i klæggravene ved Kammerslusen...

Den 3. august - Så er ungerne flyvefærdige hos Tranefamilien i Kongemosen ved Lindet skov, som jeg har fulgt igennem ynglesæsonen. -( Klik på billedet herover for at se flere billeder.) Imens jeg sad og kiggede på Tranerne, kom både Hedehøg og Rød Glente forbi. - Lindet skov er altså et fedt område...
På vejen hjem fra Lindet skov, kørte jeg til Lundsmark mose, for at kigge efter Tranerne der, men ingen Traner :-( - derimod er Rådyrene kommet i brunst, og nu hvor de største opsatse er skudt væk, kan selv en lille spidsbuk få lov til at føre generne videre..
Til slut, en tur ud over Kammerslusen, hvor Havørnen sad på brinken ved de nordlige klæggrave..

Den 1. august - Der har i den seneste tid været en del Skestorke i klæggravene ved kammerslusen. Jeg ville prøve at komme tæt på de ellers så sky fugle, ved at sætte mig ud i fotoskjulet og vente....................................og vente........................og vente...... Efter knap 2 timer gik der seks Skestorke lige foran skjulet, det var vildt fedt..........(klik på billedet herover, for at se dem.)