De fleste billeder kan klikkes op...
Den 24. august - Sølvmågen her fra Lakolk strand med nummeret H220, er efterhånden ved at være en gammel kending,. Første gang jeg så den var i 2011, - og siden er vi efterhånden rendt ind i hinanden en del gange på Lakolk strand.

Den 22. august - Der er rigtig mange Grågæs i Ribemarsken for tiden, 500-700 fugle vil jeg skyde på. - De fouragerer bla. på de nyhøstede kornmarker. Iblandt Grågæssene går der en enkelt Snegås, og en af gæssene er halsringmærket med nummeret DSE, som vist nok er fra et Norsk mærkningsprojekt. (klik på billedet for at se data på fuglen.)

Den 19. august - Her til aften da jeg kørte hjem fra Kammerslusen, opdagede jeg noget hvidt der baskede rundt inde midt på en kornmark på Ribe Holme. - jeg standsede bilen, og kunne se at det var en Sule der forgæves forsøgte at lette fra marken. - Jeg gik ind og fangede den, (det havde den forøvrigt ikke særlig meget lyst til, den både hvæste og nabbede.) - Jeg tog den med hen til åen, og satte den ivandet, Det kunne den så til gengæld godt lide.. - Jeg gad nok vide hvorfor den er havnet midt i en kornmark, den virkede helt ok, men noget afkræftet..

den 15. august - Skestorkene flyver hver aften ud på forlandet, efter at have fourageret i klæggravene ved Kammerslusen om dagen..

den 14. august - Jeg sad et par timer, i fugleskjulet ved Kammerslusen, her til aften og iagtog hvordan Skestorkene kæmper for føden, - og det er altså fouragering i højt tempo :) - Klik på billedet og se hvordan Skestorke fanger fisk.

Den 13. august - De sidste dage har et par Hedehøge med 3 - 4 stor fine unger holdt til omkring Kanalhuset ved Kammerslusen. - Mon ikke det er parret fra nr. Farup ...(klik på billedet for at se flere billeder)

Den 9. august. - Her til aften ved 20.30 tiden, var der ikke mindre end 72 Skestorke ved Kammesslusen. Det må da vist være rekord, så mange har jeg ihvertfald aldrig set derude før...
- Og i eftermiddags fouragerede syv sølvhejrer i Brøns Møllesø.. - jow jow, der er rigtig gang i de hvide fugle idag..

Den 7. august - En lille hurtig aftentur, fra Vilslev enge, Hvor Skægmejse familien bor, til Kammerslusen, hvor Dobbelt bekkasinerne fouragerer i den udtørrede del af klæggraven, sammen med Tinksmed, Mudderklire og Brushane...