Den 26. august - Fredagens eftermiddags tur gik først ind til Dagmarsåen, hvor fem af de ni Knopsvane unger er Polske, dvs. de er født hvide, og med brune ben. Det er noget genetisk, som stammer fra bla. Polske fugle. -
Turen gik videre ud over Kammerslusen, hvor den unge Rørhøg var på udkig efter mus.
Turen fortsatte mod Mandø, ad Låningsvejen, hvor Bla. Mudderklire, Islandsk Ryle og Stenvender rastede
I den blå time, omkring solnedgang, skød jeg lidt aften stemningsbilleder ved Mandø Ebbevej.

Den 21. august - Jeg kørte, sidst på dagen, en tur ud ad Mellemvej, for at kigge lidt til Hedehøgene derude. Den gamle han sad og spiste en mus, og da han var færdig, lettede han og fløj videre. Det er nok sidste gang i år jeg ser ham. - På vejen hjem over Kammerslusen, gik Råen og fouragerede, med sine to lam i kornmarken.

Den 18. august - En Steppehøg har de sidste par uger opholdt sig i Ribemarsken. Jeg har været ude at kigge efter den flere gange uden held. Idag lykkes det så. - På Yder Bjerrum sad den der i græsset, 25m fra vejen på højre side af bilen, så det var ned med sideruden og op med kameraet inden den lettede og fløj 100 m ned på marken, hvor den landede på en hegnspæl. fedt :)

den 14. august - idag er vejret lidt bedre, så aftenturen gik ud til Nr. Farup, hvor Hedehøge ungerne ventede på mig.

den 9. august - Så er Hedehøge parrets unger, fra Nr. Farup enge, kommet på vingerne. Om der er to eller tre ved jeg ikke endnu.
Ind imellem regnbygerne, skinnede solen, og de flotteste regnbuen poppede op på østhimlen, og så var det jo fristende at køre lidt rundt, indtil regnbuen landede i Domkirken :)

den 6. august - Her er det hedehøg hunnen, fra Nr. Farup, der må stå for skud. - Fuglen er iøvrigt mærket med blå ring på højre ben, men jeg kan desværre ikke aflæse den.

den 2. august - Sommerferien gik i år til Ærø. En aften hvor solen skinnede, kørte vi ud til skjoldnæs fyr, hvor der blev skudt på Bysvaler fra fyrets top :) - billedet er sammensat af tre billeder.