den 29. august - I dag var jeg en tur i Lindet skov, hvor en Blodrød hedelibel fløj i Korsedderkoppens spind, Det skulle den ikke have gjort.
den 14. december - Solsikken blomstrer lige nu mange steder langs mark kanter og skel. Ofte er det fra frø som landmanden får gratis af round-up producenten, som et lille plaster på såret, når marken senere på året sprøjtes ned med Round-up. Så kan man mene om det hvad man vil...

den 6. august - de sidste Hedehøge unger er efterhånden i luften nu, og træner vinge muskler til turen til Afrika, sidst i august, mens far Hedehøg bringer mus og holder andet rovtøj på afstand...

den 5. august - Jeg var idag en tur i dødens dal, Ja det kalder hestefolket turen rundt på Årup hede, for at kigge efter Cypres-ulvefod. Den var der ikke, så det blev kun til Klokkelyng, med og uden Humlebi, Ensian med Svirreflue og nyudsprungen Bregne.

den 4. august - Idag var jeg i Vejle, for at hjælpe min søn med at afmontere masten af hans sejlbåd, og der kom jeg ganske tæt på en Skarv der sad og luft tørrede vingerne i solen..

Den 1. august - Jeg var idag, en tur, ude i Lindet skov for at afprøve mit nye kamera, og det gik ud over sommerfuglene som I kan se her, og så en enkelt Rødrygget Tornskade der lige kom på tværs.