den 26. august ved Kammerslusen, ja i hele marsken, samles Stærene i disse dage i større eller mindre flokke, hvor de fouragerer på engene.

Her ses en en gammel fugl i sin spritnye vinterdragt. Ungfuglene fra iår, kan kendes på at de har ensfarvet brunt hoved.

På det nederste billede er det en blandingsflok af Stære og Viber der flyver rundt og laver "sort sol"

Sortstrubet Bynkefugl
Den 25. august - Ved Gelsbro har den Sortstrubede Bynkefugl ynglet iår. Det er 2. gang jeg oplever den Sortstrubede yngle derude.

Den 21. august - Gik en lille tur ned på brakmarken, hvor jeg stødte på denne Blodrøde Libel. Det vrimler stadig med de store Blå Mosaikguldsmede her.

- Så er mine små Egetræer sprunget ud igen. De kastede bladene i juli da det var rigtig varmt.

Blodrød Libel
Brun Mosaikguldsmed
Senere på dagen var jeg en tur ude i Varminglund, hvor jeg fandt den Brune Mosaikguldsmed.

Den 13. august - Var lige en lille tur nede ved Munkesøen, og faldt over denne smukke Lille Ildfugl i den nyudsprungne lyng.
Lille Ildfugl Lille Ildfugl

Blå Mosaikguldsmed
Den 7. august - gik en lille tur herhjemme, efter fyraften, og det vrimlede med de store flotte Mosaik guldsmede, og imponerende er de jo, når de afpatrulierer deres teritorie for rivaler og byttedyr..
Blå Mosaikguldsmed

Den 5. august - Jeg gik langs Grøftekanten på Klintevej, hvor jeg bor, og iløbet af en halv times tid, havde jeg fundet 3 måske 4 forskellige Blåfugle arter. Den sidste (Foranderlig Blåfugl), er jeg ikke sikker på.Nogle dage, her i denne sommer, har det vrimlet med Blåfugle herude.
Rødplettet Blåfugl Skovblåfugl
Alm. Blåfugl Foranderlig Blåfugl ( måske alm. Blåfugl hun)