Den 31. august. - Her til aften havde jeg mit ældste barnebarn Lærke My med ude at se Sort sol ved Ribe Østerå, det synes hun nu det var lidt spændende, så måske der er blevet sået et lille fuglefrø der. :)

Den 28. august - Ca 30 Skestorke var i dag på besøg i klæggravene ved Kammerslusen, hvor de lige fik tømt vandhullerne for fisk.

Den 19. - 22. August, - forsamledes 7-8 Hedehøge, af forskellig køn og alder, i området øst for Lindet skov, hvor de overnattede i en ikke høstet Havre mark. Dagen efter forsvandt de ud af landet, på vej mod vinterkvarteret i Afrika.
- og mens jeg venter på Hedehøgene, kan jeg jo passende bruge tiden på at fotografere Landsvalerne, der også er på træk, og som fanger insekter på den lune asfalt.

Den 17. august. - Idag pillede jeg de sidste Hedehøge hegn ned, efter en ualmindelig dårlig sæsson, pga. præderede og forladte reder, unger der er blevet taget af andet rovtøj mv., så 2021 kan kun blive bedre.
- Jeg var rundt og besøge de landmænd som havde haft reder på deres jord, og takke af for i år, og som noget nyt, fik de, i samarbejde med DOF, en flaske rødvin pr. rede vi måtte hegne.
Den tog de vældig godt imod.
-Vin etiketten har jeg selv designet, og i al beskedenhed, synes jeg da selv den er ret flot.. :)
Ungerne er ved at være store nu, men fodres dog stadig af forældrene, og i løbet af de næste 8-10 dage, har alle Hedehøge forladt landet, og på vej mod mellem Afrika, hvor de tilbringer vinteren..

Den 12. august. - Her i nat forsøgte jeg, her hjemme fra haven, at fange et stjerneskud fra meteorsværmen Perseiderne, som efter sigende skulle give rigtig mange stjerneskud medio august, men det tog altså halvanden time blot at fange én enkelt...

Den 11. august, - gik jeg en tur rundt om Mølby sø, eller Poltekræmmerlavningen som den også hedder, hvor jeg fangede denne fine Citronsommerfugl mod den mørke baggrund..

Den 2. august. - Her sidder Gøge ungen på en hegnspæl i Ribemarsken. Den fodres sikkert stadig af plejeforældrene..

Den 1. august. - Idag fouragerede denne Stork på den store nyslåede græsmark, vest for Ringvejen. Det er en Svensk ringmærket Stork fra det Skånske storke projekt.