De fleste billeder kan klikkes op...
Den 26. september - Selv om vejret ikke var det allerbedste til fuglefoto, kørte jeg alligevel en eftermiddagstur ned til Astrup enge og Rømødæmningen. - Netop som jeg kørte ud på dæmningen, gik samtlige vadefugle på vingerne, og ud af den blå luft dukker Vandrefalken op, og lander i elmasten lige foran men bil. Jeg får hurtig vendt om, og når lige at skyde en håndfuld dogme fotos af kræet, inden den letter, for at fortsætte jagten.
- Langs dæmningen lå en del Gravænder, og en lille flok Ederfugle. (hannen ligner faktisk en oliefugl)
Ribe Holme sad et par hundrede hjejler med hovedet op imod vinden, på en nyspiret mark med vintersæd.
- De ses lige nu i store flokke, ofte sammen med viber og Stære...

Den 14. september - Selv om vejret ikke ligefrem var det bedste til udflugter og foto, så kørte Gitte og jeg alligevel som traditionen efterhånden byder, en tur op til Grærup langsø for at kigge på Krondyr, som er i brunst lige nu..
.Klik på billederne for at se hele serien

Den 12. september - Stenpikkeren trækker i disse dage i stort tal igennem landet mod varmere himmelstrøg. Overalt i Ribemarsken støder man på den elegante fugl, som nemt spottes på de nypløjede marker.
.
.

.

- Turen gik videre ud forbi Munkesøen, hvor to Sangsvaner har holdt til hele sommeren. - der har været sommersangsvaner i søen de sidste 11 år, men ingen unger...
Turen gik videre ud til Lindet skov, hvor Musvågerne kredsede over trækronerne i opvindene, og Guldsmede og Libeller havde travlt med forplantningen i den lille kunstige sø ved gul rute..
Bør klikkes op

Den 7. september - Sidst på eftermiddagen kørte jeg en tur ud på Låningsvejen for at kigge lidt på Vadere. - Der var ikke mange, - måske fordi Vandrefalken her sad og lurede på faskinerne...

Den 4. september - Jeg kørte her til aften en tur til Vilslev enge, for at se Sort sol, og der var rigtig mange Stære forsamlet på marken, og deltagerne i Vadahavscentrets sort sol tur, var linet op på diget. - Pludselig går hele flokken i luften, flyver lidt frem og tilbage, hvorefter de samlet går til ro i Tagrørerne, og det hele er overstået på ganske få minutter.
- Og Stæren får vinger af guld i modlyset fra den lave aftensol...