Den 24. juni. - Jeg tog idag makro objektivet med en tur over i Bjerreskoven for at skyde lidt på insekterne. Her er det Blåvinget pragtvandnymfe han og hun
- og Blåbåndet pragtvvandnymfe han og hun.
- Blå Libel og Blå Mosaikguldsmed.
- Græsrandøje og Skovrandøje.

Den 20 -22. juni. - Lige nu er 11 Storke på visit på markerne øst for byen.- Det er et fedt syn, jeg har aldrig set så mange Storke på én gang før. - Lad os håbe det er fortroppen til en større invasion næste år :)
Tre af fuglene er ringmærket i Tyskland..

den 15. juni. - I disse dage klippes rabatterne omkring byen, som her på Haderslevvej. - Kunne man ikke nøjes med at klippe den yderste meter ud mod vejen, så man kan se reflekspælene, og ikke hele vejgrøften, + den modsatte side af grøften. Det virker forkert på mig i disse vild med vilje tider, hvor vi opfordres til at lade græsset gro, og så vilde blomster til insekterne..
Den 4. juni. - Ved Kammerslusen har Blishønen små unger nu, som skal passes og plejes samtidig med at teritoriet skal holdes.

den 1. juni. - Jeg mødte denne flok Kronhjorte i Lundsmark i dag. Hjortene og hinderne går adskilt i denne tid, hvor kalvene fødes.
Overalt er der gang i fuglesangen lige nu, her er det hhv. Tornsanger, Rørspurv og Gulbug