De fleste billeder kan klikkes op...
Den 20. juni - Klæggraven ved Kammerslusen, havde idag besøg af ikke mindre end 19 Skestorke. Det ser ud til at være ungfugle fra sidste år, da de alle havde sorte vingespidser.
Herunder er det Fiskehejren der står og venter på at en fisk skal komme forbi.
Den 15. juni - Her til aften kørt jeg, som så ofte før, en tur ud omkring Kammerslusen, for lige at se hvad der rører sig der. Og det var jo heldig, for her var Silkehejren på besøg. - den lod sig fint se fra Kammerslusevejen, hvor den gik og fangede småfisk i klæggraven.

Den 2. - 15. juni - De sidste par uger har jeg været på jagt efter sumpsangerne, der sidder og synger i Tagrørene lige nu, derude i Ribemarsken. - Herover er det Kærsanger, og under er det det Rørsanger. De ligner hinanden utrolig meget, og der er næsten kun sangen til forskel. (Kærsangeren ser lidt ´sødere´ud...)
Herover er det Sivsangeren på vej hjem med snolder til ungerne, - og herunder er det Tornsanger...

Den 4. juni - Her i eftermiddags blev Sort Ibis meldt ud på Birdalarm, den var observeret ved Gl. Hviding engsø. - Jeg kørte derud efter fyraften, og fik mine billeder, taget på meget stor afstand, den den selvfølgelig fouragerede i den fjerneste hjørne af søen.