Den 21. juni - Idag var en flok Brushøns på visit i klæggraven ved Kammerslusen, og hannerne bærer stadig resterne af den flotte yngledragt. - Jeg tog billederne fra skjulet, hvor de kom ganske tæt på.
- Og her en lille blandet flok Brushøns og Viber.
Rørspurven sidder stadig og synger lidt i det skjulte, mens Blishønen lufter sine grimme unger..

Den 16. juni - var der 17 Skestorke på besøg i klæggraven ved Kammerslusen. Jeg satte mig ned i skjulet en times tid og tog en stribe billeder. - Når de spottede fisk, landede Fiskehejren ofte midt i flokken og nabbede fisken.
Samtidig var Silkehejren på besøg, så det var et flot skue ud over det lave vand

Den 11. juni - Vi kørte til Blåvand for at se Karmindompap, - det lykkedes også, men desværre ingen billeder, derimod fik jeg et skud af den Sortstrubede Bynkefugl.., så vi prøver igen næste år..

Den 8. juni - Da jeg sad og fotograferede Stillits i Tidseltoppene på gl. Mosevej i Ribe mose, kom Hedehøg hannen her flaksende forbi.

Den 6. juni - I dag havde jeg besøg af Blå Libel her hjemme i haven. Der er ikke meget blåt på billederne her, da det er hunnen jeg har fotograferet. Hannen er til gengæld lige så blå som hunnen er gul.
Jeg kørte senere på dagen ud til et lille vandhul bag Ribe fritidscenter, her var der Stor Blåpil og fireplettet Libel.
- Der var Stor Rødøjet Vandnymfe, og der var Flagermus Vandnymfe..

Den 1. juni - På vej hjem fra Hedehøge træf ved Arnum, stødte jeg ind i denne flotte Hedehøg han mellem Hareby og Obbekærvej.