Den 26. juni. - Jeg havde idag en herlig oplevelse i Nr. Farup enge, hvor fire unge Hedehøge fouragerede over en stor nyslået græsmark. Den ene af fuglene var ringmærket, og da jeg tjekker nummeret, kan jeg se at det er en jeg selv har været med til at ringmærke som redeunge i Ballum enge sidste år.. herligt gensyn :)
Den 25. juni. - Et sted i Sønderjylland er der en lille Biæder koloni, og jeg siger ikke hvor, og den er helt ny for mig :) smuk smuk fugl...
Den 24. juni. - Gulbugen sidder så fin på sin gren, i Ballum enge, og falder næsten helt sammen med baggrunden.

Den 23. juni. - Jeg gik idag en tur over i Bjerreskoven for at fotografere Pragtvandnymfer og Libeller. Øverst: Blåvinget pragtvandnymfe, herunder : Blåbåndet pragtvandnymfe.

Den 22. juni. - En af Hedehøge hannerne fra Ottersbøl sidder her på en pæl og kigger efter humlebien der lige flyver forbi.

Den 16. juni. - Her til morgen ringede Inge ude fra Haderslevvej, at der gik der tre Storke derude på en nyslået græsmark, så det var bare med at komme afsted. - Den ene fugl var ringmærket, og på et af mine billeder kunne jeg se at det var en tysk fugl. Efter en times tid lettede Storkene, skruede sig højere og højere op, hvorefter de forsvandt.

Den 10. juni. - I min søgen efter hedehøg, nåede jeg idag til Kongeåen ved Tobøl. Her var Kærsangeren, som en af de sidste sangere ankommet, og sad lystigt og sang i sivene. - I klæggraven i Vilslev enge, har Knopsvane parret netop fået unger.

Den 8. juni. - Jeg har i den sidste tid set en Hedehøg han i Ribemarsken, så jeg kører ud og leder efter ham, i håb om at der måske er et ynglepar. Jeg kører stille ud ad Mellemvej, da jeg ser han kommer, lavt over græsmarken, op imod mig. Da han er ca. 15 meter fra mig, opdager han en Lærkerede, hvorefter han går ned og nabber en af ungerne. - Det er den barske virkelighed helt tæt på.

Den 7. juni. - Jeg var idag en tur på Lakolk strand, hvor der var amoriner i luften blandt Dværgternerne.
- og en fisk der skulle fanges.
- og en enkelt med ring på.

Den 4. juni. - Mens man venter på Hedehøgen, (og der kan gå timer) kan man jo sidde og forevige de sarte Kornvalmuer..