Den 20. juni - Ved Kammerslusen er årets første kuld fugleunger ved at være på vingerne, - Her er det afkom af hhv. Blåhals og nederst Tornsanger..
Herover er det Tornsangeren, der sidder og synger midt i en sværm af Døgnfluer.
Ved Ribe holme trak denne unge Havørn mod syd i stor højde. (derfor den dårlige billedkvalitet) Herunder er det Gøgen, (den gøgler) - jeg talte ikke mindre end seks af dem på en strækning på omkring 3 km. ved Kammerslusen .
På det nederste billede, er det Rørhøgen der jager over rørskoven ved den nordlige klæggrav.

Den 13. juni - Sidst på dagen løjede vinden lidt af, og solen tittede frem, - så jeg kørte en tur til Mandø, hvor bla. Troldandemor var ude og promenere med afkommet. - På hjemvejen, kørte jeg forbi denne , der gik helt ude ved vejen, og fouragerede i en kornmark..

Den 8. juni - Jeg kørte, her til aften, en tur ud til Ribe golfklub for at lede efter Hærfuglen som var blevet observeret her i weekenden, den var imidlertid negativ, så jeg fortsatte om til Munkesøen, hvor mine to sommer- Sangsvaner, på 7. år fouragerede. - Langs med Helmbjergvej mod P-pladsen, blomstrer Maj-Gøgeurt for tiden, og den står rigtig flot iår. - Fra gangbroen ved den lille P-plads, vimsede 12 Halemejser rundt om hovedet på mig, hvor både den nordlige og den sydlige race var representeret.

Den 6. juni - I Lindet skov har spætterne travlt med at hente føde hjem til ungerne. - Sortspætten mødte jeg flere gange på morgenturen, ligesom jeg fandt tre par Store flagspætter....
På billedet herunder, har jeg lavet et lille sammenkog af dagens fuglefotos...
Traner, Stor flagspætte, Træløber, Dompap, Gærdesmutte og Sortspætte

Den 5. juni - Bysvalerne er i fuld gang med redebyggeriet ved Ballum sluse, de henter mudder ved fyldegraven, som så bliver sat op på muren under tagrenden. - alt imens jeg fotograferede svalerne, svømmede et Rådyr over åen.