Den 21. juni - kørte jeg en tur ud i Ribemarsken, hvor Gøgen stryger lavt henover klæggraven på udkig efter egnede værtsfamilier til afkommet. - Ved Kammerslusen har Rørspurven lige nakket en guldsmed til ungerne..
Hviding engsø huserer den lokale Silkehejre stadig i den sydlige del af søen, mens Klyden og den afkom render rundt ude på vejen, med stor fare for at blive kørt ned.
Knopsvanefamilien herover, har ikke mindre end otte unger at holde styr på, det synes jeg godt nok er mange...Og en enkelt Sangsvane har valgt at oversomre i Hviding engsø iår, eller også er den vingeskadet, som den der holder til i Munkesøen..

Den 16. juni - Fra en lille smuttur til Mandø, hvor Tornirisken holder udkig fra toppen af et græsstrå langs Låningsvejen, og Hvidkliren fouragerer i det lave vand..
Mandø forland, står tre Hjejler, i deres fine sommerdragter..Og i klæggraven svømmer Gråandemor rundt med sine små nye ællinger.

Den 7. juni - Så havde Jens fra Kalvslund, igen et kuld Slørugleunger (5 stk) klar, og det var som sædvanlig John Frikke der stod for ringmærkningen. - Derefter var jeg med ham ud for at ringmærke et kuld (3stk) Stor Hornugleunger, og det er altså lidt af en "killer" i forhold til de små fine Slørugler.. det var fedt at være med til :) tak for det.
En lille morgenkøretur fra Hviding engsø til Astrup engsø, hvor hhv. Skeand og Svartbag stillede op til fotografering..

Den 3. juni - Jeg har set flere par Agerhøns i år, uden kyllinger. Er de mon gået tabt i det våde og kolde forår? - parret her er fra Nr. Farup. Nilgæssene herunder, er ligeledes fra Nr. Farup, her ses 4 á fem fugle..