Den 29. oktober. - Idag havde jeg dronen med en tur ind over Bjerreskoven, for at fange de smukke efterårs farver.

Den 12. oktober. - Her til aften ved 23 tiden, kørte jeg ud på Låningsvejen, hvor jeg stillede mit kamera op. Jeg ville lege lidt med stjernerne, og lave en såkaldt startrail. Man retter objektivet mod Nordstjernen, og tager så 120 ens billeder med en lang lukketid på knap et halvt minut. - Derefter stakker man billederne i Photoshop, og gør det færdige billede gennemsigtig. - Jordens rotation, får det til at se ud som om at stjernerne kører i ring omkring Nordstjernen. - Det skarpe lys til venstre i billedet er Esbjerg, og den grønlige skær er en smule Nordlys..

Den 7. oktober. - Vi havde et ærinde i Esbjerg i dag, så jeg kørte en tur ned på havnen for at kigge efter Alk og Lomvie der den sidste uges tid er blevet spottet der. Jeg fandt en Lomvie, som jeg fotograferede i direkte modlys, derfor det sjove spil i vandet.

Den 1. oktober. - vejret er blevet efterårsagtig, og omkring 1000 Bramgæs er ankommet til Ribemarsken. - De holder til sammen med lige så mange Pibeænder, og en stor flok Hjejler og Ryler + det løse, på Jedsted enge forland, og de sidder allesammen på den samme græsmark i læ for vinden. Og der er virkelig trængsel i luften når de alle letter på én gang.
En Engryle sad og hvilede sig ganske tæt på vejen.
På Ribe Holme, som var en smule oversvømmet idag, spankulerede disse to Sortklirer rundt i det lave vand..
Når landmanden pløjer jorden, dumper mågerne ned fra himlen, i håb om at finde noget spiseligt..