De fleste billeder kan klikkes op..
Den 25. oktober - Massevis af Stære, fouragerer i disse dage i Ribemarsken, bla. som herover, i Jedsted enge..

Den 18. oktober - Hjejler i tusindvis laver her "Hvid sol" over forlandet ud for Vilslev enge.

Den 11. oktober - En arbejdskollega fortalte mig at der var Fiskeørn ved Kongeåslusen igår, så den måtte jeg lige prøve at genfinde - . Det lykkedes også, - men desværre var det ikke rigtig fotovejr, det hele var lidt gråt i gråt.

Den 7. oktober - Jeg har på det sidste uges tid været i Vilslev enge er del gange, for at fotografere "sort sol" - men i dag kørte jeg lidt tidligere derud, for at prøve om jeg kunne finde Skægmejsen, og det lykkedes så idag.
En halv snes stykker tror jeg der var derude, og jeg fik et skud af hannen i dagens sidste solstråle :o)

Den 6. oktober - Jeg kørte en hurtig eftermiddagstur sydover, fra Gl. Hvidding engsø til Astrup engsø, for lige at se hvad der gemmer sig i buskene der.
Herover er det Gærdesmutten der kigger forbi, - og Gransanger og Løvsanger forlader i stor stil landet nu, til fordel for varmere himmelstrøg.
Og ved Rømødæmningen og på Ballum forland, ankommer i øjeblikket tusindvis af Bramgæs fra de nordlige ynglepladser.

Den 5. oktober - Solnedgangen over Vilslev enge var her til aften ekstrem smuk, og en smule "Sort sol" blev det da også til. - Herover er det dog Bramgæssenes profil der ses på aften himlen.. -
Go'nat Fanø, - Fønø ligger som en mørk ujævn streg i horisonten, mens himlen gør vandet ved Kongeåslusens udløb kobberfarvet.