Den 29. marts. - En Rødstrubet lom har den sidste tid holdt til i åen på Ribe Holme, hvor den ivrigt dykker efter fisk.
Skægmejse parret her har jeg ligeledes fanget på Ribe Holme.
Knarænderne ved Kammerslusen, kæmper lige nu voldsomme kampe om hunnernes gunst..

Den 27. marts. - I klæggraven ved Jedsted enge, er årets første Blåhals dukket op, og endda en ringmærket en af slagsen..

Den 23. marts. - sad denne skønhed af en han Spurvehøg oven på en hæk langs cykelstien bag ved Aldi, og som I kan se, kunne jeg komme helt tæt på..
Den. 22. marts. - En lille flok Traner holder Lige nu til ved Ribe Østerå, og ses og høres hver aften sammen med sortsol. - Og bagefter kunne jeg lige nå solnedgangen ved Mandø ebbevej.


Den 19. marts. - Der er en smule sortsol over byen i disse dage, der er ikke mange fugle, men kan man få byens silhuet med som baggrund, er det jo helt fint..

Den 17. marts. - Her til aften landede årets første Stork i Inge´s rede på Haderslevvej. billederne er skudt i dagens allersidste lys..
Den 14. marts. - Så er mine tre stærekasser lejet ud for i år..

Den 9. marts. - Jeg fandt et par Isfugle i Fæsted mose under rødderne på et væltet træ, der stod langs bækken..

Den 5. marts. - Årets første Hvid vipstjert, fandt jeg på Rømø...

Den 4. marts. - Nu får gangbesværede og kørestolsbrugere også mulighed for at komme op og nyde solnedgangen og udsigten fra Kammerslusen
Her lykkes det at komme på skudhold af den ellers så sky Ravn..
Hættemågen er ved at få sommerhatten på plads, og herunder letter seks Rådyr en flok Bramgæs, ved at løbe igennem flokken..
Hjejler og alm. Ryler ved Kammerslusen. - Vadefugle, ænder og gæs har denne vinter nydt godt af de oversvømmede marker..
Sang- og Pibesvaner trækker i disse dage nordpå igen til ynglepladserne.
Kongeåen afleder vandet dårligt i forhold til Ribe Vesterå, så derfor står der stadig meget vand på markerne i Jedsted og Vilslev enge..

Den 3. marts. - Der er stadig masser af Bram- og Blisgæs i Ribemarsken, hvor meget af vandet efterhånden er ved at forsvinde fra engene. - I Jedsted og Vilslev enge er der stadig meget vand, da de afvandes af Kongeåen..
- Viberne er dukket op her på årets 3. forårsdag.
3-4 Mosehornugler holder i øjeblikket til i området nord for Kammerslusen, og en enkelt på Ribe Holme. Det er en charmerende fætter som også jager om dagen, og den er ikke særlig sky, hvilket gør den særdeles fotogen..