Den 25. marts - Vi kørte en tur til Rømø, og gik en tur i Tvismark plantage, hvor denne flotte Vandrefalk trak over, og fløj mod nordøst. - Vi kørte videre til Lakolk strand, hvor den Store Præstekrave er ankommet fra vinterkvarteret.
Overalt er landmændene igang med forårsarbejdet, - her er en igang med at pløje måger op af jorden :) - og så er det forresten nu man kan se Sortsol ved Damhus. - det foregår på en lidt anden måde end i efteråret, hvor Stærene kommer ind i store flokke, for derefter at kaste sig ned i Tagrørene. - Nu kommer de ind over åen, hvor de samles i en kæmpestor flok, som
laver flyveopvisning en halv times tid, hvorefter de alle dumper ned til overnatning på én gang.

Den 23. marts. - Jeg kørte i eftermiddags en smuttur ud til Kammerslusen, og videre nord på til Kongeåslusen for at kigge efter de første forårsbebudere. - Øverst er det den Hvide Vipstjert der vist har fået øje på noget spiseligt, mens Rørspurven synger fra en lille busk i klæggraven. -
Og i Jernbanesøen ved Gredstedbro, er den Gråstrubede lappedykker på plads, - herligt

Den 17. marts. - Jeg var imorges ude at skyde lidt billeder i det disede og kedelige vejr. Her er det et par Hvinænder der letter ved Gelsbro dambrug, og det går rigtig hurtig.

Den 10. marts - Hættemågerne anlægger deres nye sommerhætte i disse dage, som fyren her på havnen i Havneby. - Og på Lakolk strand var der en del Sanglærker i klitterne, jo foråret er lige om hjørnet..
Ved Kammerslusens nordlige klæggrav, stillede et par af de smukke Blisgæs op til fotografering, mens et par Lille Skallesluger valgte at fortrække.