Den 24. marts - Det ser ud til at rederne i Rågekolonien, i plantagen nord for byen, er ved at være besat for iår, ihvertfald sidder der fugle i samtlige reder, og en del Råger er igang med at bygge nye reder.
Denne Ringdue lå og rugede på sine æg mens sneen i perioder dalede ned over den, - det så faktisk lidt forkert ud.
I den nordvestlige del af plantagen, fouragerede et par Skovskader...
Et par Tyrkerduer har hele eftermiddagen spist solsikkekerner på mit foderbræt - det er første gang i denne vinter jeg har tyrkerduen på besøg.. mon ikke det er sneen der er skyld i det..?

Ringdue / Skovdue
Den 23. marts. - Et par Ringduer har tilsyneladende valgt at slå sig ned på min matrikel iår. - I hele påskeugen har de fløjet i pendulfart mellem de omkring liggende haver og mit store grantræ med byggematerialer, og er nu ved at være færdig med reden.
Ringdue / Skovdue
-Gå væk Aage! - du røber bare vores position.....
-Nå - jeg smutter lige ud efter en ny pind...
Ringdue / Skovdue

Ringmærket Grønirisk
Jeg opdagede igår, at en af mine mange Grønirisker, fra foderpladsen, er blevet forlovet, -den har ihvertfald ring på..

Rådyr på Varming hede..
Den 8. marts. - Jeg tog på morgentur ned til Sjapmosen. På vej derned så jeg et par Rådyr der gik og græssede på stierne.I mosen lå 10 Grågæs og et par Sangsvaner, men ingen Gråstrubede Lappedykkere endnu..
Grågæs over Sjapmosen.

Derefter kørte jeg ud til Kammerslusen, - nu havde jeg jo set på Per Poulsens hjemmeside at der var Lille Skallesluger i den nordlige klæggrav. Og ganske rigtig de lå der stadig sammen med flere hundrede Pibeænder.

På engene øst for klæggravene, var der gæs i 10.000 vis, hovedsagelig Bramgæs. nederste billede viser en lille flok af de smukke Blisgæs.

Lille Skallesluger
Pibeænder
Blisgæs