den 26. marts - Her til aften var der en smule sortsol ved Østeråen, det er ikke blevet til megen Stære dans omkring Ribe i dette forår.

Den 23. marts - Idag gik Gitte og jeg en tur rundt på Aarup hede, ved Gelsbro, hvor vi fandt markeringen med den yderst sjældne og rødlistede Cypres-ulvefod.

den 22. marts - Der er rigtig mange Bramgæs i Ribemarsken lige nu, med store flokke ved Kammerslusen, Jedsted enge og Vilslev enge, hvor en enkelt Moskusand blandede sig i selskabet.
- der står står stadig meget vand i engene, som herunder, hvor vandbøflen springer rundt derude i Vilslev enge..

den 18. marts - Så var det idag at bagvandet efter den seneste uges megen blæst blev lukket ud ved Kammerslusen..

Den 16. marts - go´morn Ribe, klokken er 06:44

Den 15. marts - Dagens tur gik op over Jedsted enge, hvor 13 Rådyr fouragerede sammen i en flok, og Vandrefalken sendte en en flok Bramgæs på vingerne, blot ved sin tilstedeværelse.
- Turen gik ned over Kammerslusen, hvor der var Blisgæs og årets første Hvid vipstjert.

den 8. marts - Der er lige pt. rigtig mange Bramgæs i Ribemarsken, og den kraftige vind gør at de ofte ryger i luften og skifter plads.
Dagens tur gik langs diget og ned til Rømødæmningen. - Her er det Krikænder i luften over Hviding engsø, og der var rigtig mange af dem.
I en blandet flok svaner ved Rejsby, var denne meget sortnæbbede Pibesvane, som gav en lidt diskution blandt fuglefolk, om evt. Tundrasvane.

Ved Rømødæmningen var det Knortegæssene der gik og skældte lidt ud på hinanden i det lave vand.

- og Storspover var der en del af idag langs dæmningen