Den 26. marts - Gitte og jeg var en tur på Rømø i eftermiddags. Vi kørte nord på indtil vi ikke kunne komme længere. Der var rigtig mange Vindrosler og Sjagger der rastede på engene, inden rejsen går videre nordpå..

Den 24. marts - God morgen Ribe, DTE har gang i træpillerne, selv om det hedder Skærtorsdag. - Og god morgen Esbjerg, som skimtes i det disede morgenlys

Den 23. marts - Gitte og jeg gik med Energistien rundt om Ribe, en tur på 9 km. - Den går igennem anlæget bag Ribelund, hvor Blåmejsen herover er skudt. - Rørspurven herunder er skudt på Ribe Holme..
I aften er månen fuld, og jeg måtte ud midt på Ringvejen for at få den til at lande imellem de to tårne. :)

Den 22. marts - Idag så jeg, ved Kammerslusen, årets første Hvid Vipstjert, som i disse dage vender tilbage fra de varme lande.

Den 18. marts - Denne gang lykkedes det at fange Isfugle hannen ved Kammerslusen. - Herunder er det en Musvåge der lige har slugt en mus..

Den 13. marts - Vejret var flot, så jeg måtte lige en tur ud i Nationalparken, hvor det nok er de samme Bramgæs og Blisgæs der må stå for skud igen, her på Ribe Holme. - Herunder er det Pibeandrikken der går og græsser på kanten ved klæggraven ved Kammerslusen...

Den 11. marts - I Bjerreskoven lykkedes det at komme ganske tæt på den Stor Flagspætte..

Den 6. marts - Der er stadig rigtig mange Bram- og blisgæs i Ribemarsken, som her på Ribe Holme.
Gitte og jeg trængte til lidt luftforandring, så vi kørte en tur ned til Sølsted mose, hvor luften flere steder var tyk af fnog fra Dunhammer..