flere af billederne kan klikkes op
Den 26. marts - Det er stadig vinter og p.... koldt, men jeg tog imorges en tur ud til kammerslusen med mit nye optik. Man kan næsten sige, at temaet idag er mad! - Herover er det Fjeldvågen der netop har fanget en mus, som sluges hel...
Herunder er det hhv. Stor - og Toppet Skallesluger der spiser sushi ..
Da Havørnen kommer ind over, i stor højde, letter samtlige 1000 Pibeænder ved udløbet, og flyver imd over hovedet på os.
Her til aften ved 19 tiden kørte jeg ud for at se om jeg kunne spotte Mosehornuglen, men den var ikke lige der hvor jeg var.
et kig ind over Esbjerg set fra toppen af diget ved Kammerslusen, i dagens absolut sidste lys.

Den 22. marts - Bramgæs og Blisgæs er nok de dominerende arter i Ribemarsken for tiden, som her ved Ribe Holme...
Med 10 graders frost om natten og et par + grader om dagen, er det ikke sjovt at være Vibe. De kan simpelthen ikke finde føde, og trækker derfor ind i byerne og langs med vejene, hvor vejsaltet har optøet jorden. - Selv om det jo er naturens gang, er det nu alligevel et trist syn at se de afkræftede fugle bukke under pga fødemangel..
.
Billedet af Ribe domkirke er skudt ude fra Kammerslusen, og viser Ribemarsken dækket af sne, selvom der kun er en uge til 1. april...

Den 14. marts - Jeg var igen, her til aften en tur ude ved Ribe Holme, hvor der nok var omkring 1000 Pibeænder...

Den 12. marts - Jeg var her til aften en tur ude ved Ribe Holme og lave nogle prøveskud med mit nye 600mm glas. - Det var Krikænderne der måtte stå model. De lettede dog da denne nysgerige Spættede Sæl kom lidt for tæt på.