Den 31. marts. - Selvom vi havde barnebarnet på påskeferie, havde jeg lige et par timer, men hun sov til middag, til en tur ud i nationalparken, for at kigge efter tidlige Blåhalse. dem fandt jeg ingen af, derimod var der en del Fuglekonger i de nøgne buske.

Den 24. marts - Jeg kørte en lille tur, fra Kongeåen, og ned til Kammerslusen, for at kigge lidt efter småfugle langs klæggraven. - Ved Hillerup engvej, holdt der en lille flok Skægmejser til i tagrørene. - Ved Kammerslusen var der rigtig mange Blisgæs, og en flok Kortnæbbede gæs.
- Derefter gik turen ned til Låningsvejen, hvor tre Mosehornugler fouragerede i dagens sidste lys. (derfor den dårlige billed kvalitet.:)

Den 22. marts - Søndagsturen gik idag til Lakolk strand, for at kigge efter den Hvidbrystede Præstekrave. Dem var der ingen af, derimod var den store Præstekrave ankommet fra de varme lande...

Den 15. marts - Jeg var en tur på Mandø idag, Hvor denne Lille Kobbersneppe hun, fouragerede på de oversvømmede enge..

Den 5. marts - Denne unge Sortand, har en lille uges tid holdt til i klæggraven lidt nord for Kammerslusen. - den var ikke særlig sky, så man kunne komme ganske tæt på den.