den 31. marts - Ved Kammerslusen, har Fiskehejren netop fanget en ordenlig Gedde, og i løbet af et par minutter, er den sat til livs.
Den 31. marts - Ligeledes ved Kammerslusen. Her er det Spurvehøgen der holder udkig. - Herunder er det en flok Hættemåger fra Gredstedbro jernbanesø, hvoraf én af dem har et lyserødt skær. Det er åbenbart noget der kan forekomme en sjælden gang imellem..

Den 27. marts - Her til aften spottede jeg, på stor afstand, to Krondyr i Hillerup enge. - og ved Tanderup digevej samles Stærene, inden de drager videre..

Den 18. marts - Det er blevet vinter igen, og vandet er blevet stift på Ribe Holme. - Her er det fire Sølvhejrer der står og fryser om fusserne, mens Kragerne leger Isfugl.
Ved den lille sø nord for Obbekærvej/Tved å, kan man komme ganske tæt på Pibeænderne.

den 9. marts - Var lige en tur rundt med Tangevej, hvor der stadig er en del svaner tilbage, bla. denne mærkede Knopsvane.

Den 4. marts - Var i søndags en tur i Ribe marsken, fra solopgang og et par timer frem. - Det var bidende koldt, da det blæste en stiv Sibirisk pelikan fra øst. - Mosehornuglen var kravlet i læ i vejgrøften, og svaner, ænder og måger klumpede sammen og lavede absolut ingenting for at spare energi,. Kun gæssene fløj livlig rundt, både i Ribemarsken og i Jedsted enge, og der er måske 10.000 af dem derude lige nu.
Dværgfalk ved Kammerslusen
Ribe Holme var Mosehornuglen her kravlet ned i vejgrøften for at komme i læ for den stride blæst, og den blev siddende, selv om jeg var 5-6 meter fra den.

Den 3. marts - Selv om kallenderen siger forår, er det først rigtig blevet vinter nu, så jeg tog i lørdags en tur ind omkring Andeøerne, Ydermøllen og Mellemdammen for at skyde lidt isvinter i Ribe.