den 24. april - Lille spejl på vægen der, hvem er skønnest i landet her..? - det er da den lille tørstige Pindsvin i vejkanten i Nr. Farup.

den 23. april - Det er forår og solen skinner, og det bliver jo ikke smukkere som her i museumshaven i Ribe, med Lærke My.

den 21. april - Årets første Pomeransfugle (2 stk.) er landet på Mellemvej i Nr. Farup. - Om den kun er der, eller om det er fordi jeg leder intens efter den der, ved jeg ikke, men Mellemvej er stensikker hvert forår når det handler om Pomeransfugl.

den 17. april - Så er Stenpikker og Tornirisk vendt tilbage fra vinterkvarteret i hhv. Afrika og sydeuropa. - Stenpikkeren tager sig et fortjent hvil på en roekuledæk v/ Nr. Farup og Tornirisken i klæggraven ved Tanderup digevej..

den 11. april - I skal da ikke snydes for påskeHaren, som her fra Munkesøen. - Den har haft ørerne i maskineriet, eller måske har Ræven været lige lovlig tæt på.. -
Men det er nok ikke fyren herunder. han holder nemlig til ved klæggravene nord for Kammerslusen. han dukkede sig for at gemme sig i græsset, - men jeg kunne nu godt se ham alligevel.
Idag var der igen en stor flok Hjejler der rastede på Ribe Holme, jeg tjekkede hele flokken igennem for at se om der var Pomeransfugle imellem, men nej, det var Hjejler det hele.
Den 9. april. - den Gule Vipstjert er ankommet meget tidlig iår, - denne her er fra Ballum enge, og igår den 8. havde jeg en på Ribe Holme.

Den 8. april. - her til aften fouragerede en lille flok Bjerglærker sammen med hvide Vipstjerter og en enkelt gul Vipstjert på Ribe Holme...
- Og Mosehornuglerne flyver stadig rundt derude på Ribe Holme.

Den 6. april - her til aften var det den smukkeste solnedgang.

Den 1. april. - Så er Blåhalsen vendt tilbage fra vinterkvarteret. - Jeg har set/hørt den på Ribe Holme, ved Kongeåslusen, og Vilslev enge.
- Herunder er det Fjeldvågen, ligeledes i Vilslev enge, der nu er på vej nord på til dens ynglepladser, efter at den har overvintret her hos os..
Rødhalsen sidder lige nu og markerer sit territorium med sin alt for høje og skingre sang.
- skrubtudsen har også fået forårskuller, her har Tudsemor lokket lillefar med en tur op på autoværnet på Ribe Holme.