den 11. april - I skal da ikke snydes for påskeHaren, som her fra Munkesøen. - Den har haft ørerne i maskineriet, eller måske har Ræven været lige lovlig tæt på.. -
Men det er nok ikke fyren herunder. han holder nemlig til ved klæggravene nord for Kammerslusen. han dukkede sig for at gemme sig i græsset, - men jeg kunne nu godt se ham alligevel.
Idag var der igen en stor flok Hjejler der rastede på Ribe Holme, jeg tjekkede hele flokken igennem for at se om der var Pomeransfugle imellem, men nej, det var Hjejler det hele.
Den 9. april. - den Gule Vipstjert er ankommet meget tidlig iår, - denne her er fra Ballum enge, og igår den 8. havde jeg en på Ribe Holme.

Den 8. april. - her til aften fouragerede en lille flok Bjerglærker sammen med hvide Vipstjerter og en enkelt gul Vipstjert på Ribe Holme...
- Og Mosehornuglerne flyver stadig rundt derude på Ribe Holme.

Den 6. april - her til aften var det den smukkeste solnedgang.

Den 1. april. - Så er Blåhalsen vendt tilbage fra vinterkvarteret. - Jeg har set/hørt den på Ribe Holme, ved Kongeåslusen, og Vilslev enge.
- Herunder er det Fjeldvågen, ligeledes i Vilslev enge, der nu er på vej nord på til dens ynglepladser, efter at den har overvintret her hos os..
Rødhalsen sidder lige nu og markerer sit territorium med sin alt for høje og skingre sang.
- skrubtudsen har også fået forårskuller, her har Tudsemor lokket lillefar med en tur op på autoværnet på Ribe Holme.