de fleste billeder kan klikkes op i str. L og XL.
Den 30. april - Her til aften ved 20 tiden, talte jeg omkring 50 Pomeransfugle på en nysået mark på Mellemvej. De står spredt over næsten hele marken, så de er svære at tælle.

Den 29. april - I eftermiddags blev Triel meldt ud på Birdalarm. Den blev fundet ved st. Darum, hvor den fouragerede på en pløjemark. - Jeg kørte derop ved 20.00 tiden, hvor OZG netop havde genfundet den, et par hundrede meter fra vejen. Morgenturen gik til Kammerslusen, hvor vandet var spejlblank i klæggravene. - her er det Troldandeparret der må stå for skud.

Den 27. april - Nord for gl. Hviding engsø, hævder Rørhøge hannen sit territorium over for en anden han, der er kommet lidt for tæt på. -
Lille regnspove, eller Småspoven som den også kaldes, raster ved gl. Hviding kirke. Den er på vej til ynglepladserne i Norge /Sverige efter vinteopholdet i Afrika.

Den 26. april - Hvad sker der lige med Traneparret ved Skallebækken i Kongemosen, er æg eller unger gået tabt, eller er det et andet par der står og synger på marken??

Den 23. april - Afsted til rømø igen, ( den var noget med noget tøj der skulle byttes) - På sydsiden af dæmningen, gik en stor flok Bramgæs. Jeg standsede bilen, for lige at kigge efter de to Rødhalsede gæs, der skulle være i området, og vupti, de stod lige der foran, hvor heldig har man lov at være :) -
videre til Rømø, hvor Gitte blev sat af ved Rømø lys, og jeg kørte ned på lakolk strand, hvor ikke mindre end seks Hvidbrystede Præstekraver pilede rundt langs strandkanten. - alt i alt en god dag, og det hele tog kun en time.

Den 21. april - Den sidste dag i påskeferien skulle også bruges til lidt fuglekig/foto. - Kl. 6.30, spangulerede denne Rørdrum rundt i kanten ved klæggravene i Vilslev enge. Da den fik øje på mig, stillede den sig op i camouflage positur, men jeg kunne nu godt se den alligevel. :)
Eftermiddagsturen gik til Rømø, med en smut ned over Ballum enge, for at kigge lidt efter hedehøgen. Den var ikke ankommet endnu, det var til gengæld den Gule vipstjert. -
Videre til Rømø og Juvre enge, hvor elskovs syge store Kobbersnepper dansede rundt på engen.

Den 20. april - Jeg kørte en tidlig morgentur ud i Ribemarsken. Da jeg kom til Ribe Holme, sprang Råbukken i åen, og svømmede over på den anden side..
I klæggravene, ved Kammerslusen, svømmer Grågæssene rundt med deres små gæslinger..

Den 19. april - Jeg var en tur i Bilka idag, og på vejen hjem, kørte jeg ind til Novrup grusgrav, for at finde Pungmejsen, for sådan en har jeg ikke set før. - Hannen er her igang med at samle materiale til redebyggeriet, som er en særpræget ulden pung, der hænger for enden af en tynd gren. -
Videre hjemover, gik det ind over Vilslev enge, hvor den Røde Glente netop havde fanget et bytte, som den fortærede, mens den kredsede rundt i store cirkler

Den 8. april - Idag nakkede den gamle Spurvehøg hun lige en solsort, som den sidder her og fortærer på mosplænen..
Jeg pakkede bilen, og kørte en tur ud omkring Kammerslusen. mens jeg sad og kiggede gæs i det fjerne, dukkede denne lille Atlingandrik op bag skrænten, og så kan det da nok være den smuttede videre..........str. (L)...(XL)
- videre gik turen ad Mellemvej, hvor Dværgfalke hannen sad laaaaangt inde på marken. - han er rigtig flot lige nu, så ham ville jeg gerne lidt tættere på.
- Her hjemme på foderbrættet, sidder Dompap far og mæsker sig i fede solsikkekerner, - mens mor skælder ud..

Den 3. april. - Idag lykkedes det at skyde Blåhalsen i et lidt bedre lys end sidst..........str.. (L) (XL)