De fleste billeder kan klikkes op...
Den 30. september - Jeg kørte her til aften en tur til Vilslev enge for at se sort sol, for vejret var jo perfekt til det. - Jeg nåede da også lige at skyde en stribe billeder at Stærene der gik til ro for natten, inden solen forsvandt ned bag digekronen.

Den 27. september - Jeg kørte en lille eftermiddags smut ned til Astrup engsø, hvor Knaranden holder til, det er en af de få steder, hvor Knaranden er sikker hver gang. - og den enlige "polske" svaneunge er ved at vokse sig stor og smuk.
Og her ved nedkørslen til Låningsvejen til Mandø, kan man ringe til Fal(c)k, hvis man kommer i havsnød :o)
Den 28. september - Så er de første Bramgæs dukket op i Ribemarsken og på Mandø. - Der var vel en tusind stykker derude idag, vil jeg tro.
+ en stor flok vadefugle, der lavede sort/hvid sol, med Esbjerg havn som baggrund..

Den 21.september - Gitte og jeg smurte imorges en madpakke, og kørte en tur op til Grærup Langsø, hvor flere hundrede Krondyr holder til. - Det var næsten helt vindstille, så hjortenes brunsbrøl kunne høres på flere kilometers afstand. - efterhånden klarede det også op i vejret, så jeg fik skudt et par hundrede billeder. (se flere billeder ved at klikke på billedet)

den 15. september - Efter fire dage under dynen med influenza, trængte jeg til at få lidt luft under vingerne igen, så jeg kørte en smuttur til Mandø. - Et par Stenvendere gik langs Låningsvejen og vendte sten. - Men hvor er de igrunden blevet af? - for få år siden, var der mange flere Stenvendere, man var lige ved at køre dem ned, når de gik der på Låningsvejen, - idag er der næsten ingen.
Der var ikke det helt store at se på idag, Alm. Ryle, Hvidklire, Strandskade, Dbl. Bekkasin og Rødben.
- På Mandø var det den Lille Lappedykker der fangede fisk i fyldegraven
På forlandet var en flok unge Stære igang med at bade i et lille vandhul..
Vejen hjemad gik over Nr. Farup, hvor denne ringmærkede Sølvmåge (tror jeg ) ungfugl gik alene på en nyspiret kornmark.
- Jeg smider data herind på fuglen når/hvis jeg modtager dem..