den 10. november. - Vi måtte lige en tur til Rømø idag, selv om dæmningen forsvandt i tågerne. - Der var ikke det vilde at se på idag udover en snes Sandløbere på stranden ved Lakolk, og en flok Bramgæs på nordøen

den 9. november. - Idag har det været tåget hele dagen, og det sætter sig som perler på Korsedderkoppens spind.

den 8. november. - En lille tur ud på Låningsvejen, hvor Strandhjejlen her spankulerede rundt i dagens sidste lys. Herunder er det Bomlærke og Gulspurv der raster i fårehegnet.
- og der er tusindvis af Pibeænder derude lige nu..

den 3. november. - Solen skinner fra en næsten skyfri himmel, og der er næsten forårsstemning hos Knopsvanerne i klæggraven ved Kammerslusen. Det skal man ikke lade sig narre af, vinden er kold, og Sangsvanerne er ankommet her for at holde vinterferie.

Den 1. november. - Idag fandt jeg denne underlige Mariehøne, med 20 sorte prikker, på loftet i badeværelset. Jeg Googlede den og fandt ud af, at det var en Harlekinmariehøne. Harlekinmariehønen søger ind i vores huse om efteråret, og er oprindelig fra asien. Den er indført hertil, for år tilbage, for at udryde utøj i drivhuse. Det viser sig så at den også udryder vores egne Mariehøns, og betegnes nu som en invasiv art, som skal bekæmpes.