De fleste billeder kan klikkes op...
Den 24. november - Vi var en tur på Rømø idag, og smuttede en tur ind forbi Astrup engsø, hvor en lille flok Gråsisken fouragerede , mens den Lille Lappedykker fiskede i søen..
På nord siden af Rømødæmningen stod fire Sølvhejrer. De står der efterhånden hele året rundt, så jeg er lidt spændt på om de snart begynder at yngle her. -
Lakolk strand pilede en lille flok sandløbere rundt.

Den 23. november - I Fæsted mose er juletræet pyntet med Tyrkerduer, og herunder er det Grønsisken der er ifærd med sin yndlings beskæftigelse, nemlig at pille frø ud af Ellekogler.

Den 8. november - Yes! Eeeendelig lykkedes det at komme på skudhold af Isfuglen, den har jeg ventet på i mange år :o) - I Nørbækken, der løber ud i Munkesøen, har jeg skudt fyren her. - Desværre forsvandt solen midt på eftermiddagen, så den er skudt i gråvejr, - men den er nu også smuk selv om solen ikke skinner på den...

Den 1. november - Så er vi igen røget ind i den tid af året, hvor der er for få lyse timer i døgnet, og for meget arbejde der skal gøres. - men en hurtig lille smut ud omkring Kammerslusen blev der da lige tid til. - Der var ikke det helt vilde, men en lille flok Engpibere fouragerede på diget langs Katastrofevejen, og en enkelt Musvåge holdt udkig på en pæl ved klæggraven.