Den 22. november - Jeg måtte lige en tur til Lundsmark igen idag, selv om vejret var både trist og gråt. - På samme sted som igår gik der 337 Sang/Pibesvaner, hvoraf ca. 300 af dem var Pibesvaner. - Jeg aflæste en med gul Halsring 995A , - men 983A fra igår var der ikke. - De mærkede Pibesvaner, er en del af et Hollandsk mærknings projekt.

Den 21. november - Det har været lidt sløj med billederne her på det sidste, - det er mørkt om morgenen, det blir tidlig mørkt om eftermiddagen når man kommer hjem fra arbejde, - og i weekenden er det gråvejr.... så det er ikke nemt at være fotograf på denne årstid...:o(
Men idag ville jeg se om jeg kunne finde de gulnæbbede svaner. - Jeg kørte ud af Mosevej, hvor jeg skød denne flotte Blå Kærhøg han. - videre ud til Kalvslund mose, Fæsted mose, Obbekær og Varming, men ingen svaner.
- Jeg endte til sidst i Roager - Lundsmark, hvor der var ca. 300 Pibe- og Sangsvaner ( ca. halvt af hver) + flere tusinde Bramgæs på de nysåede marker. - Det er første gang jeg ser Bramgæs i så store flokke, så langt inde i landet..
Pludselig væltede tågen ind fra vest, og så var det almindelig kedelig gråvejr igen.... Iøvrigt var en af Pibesvanerne ringmærket (nederste foto) med nr. 983A.