den 21. september - Ribe Holme er lige nu udflugtsmålet hvis man er til Sortsol, og det har rigtig mange fundet ud af, - 60-75 biler og busser holder hver aften i lange rækker mens Stærene danser ganske tæt på, og sommetider lige over, så mon ikke en enkelt har fået en lille klat.

den 14. september - En Agerhønemor med ni store kyllinger er efterhånden et sjældent, men herligt syn, som her på Ribe Holme..

den 13. september - Idag var jeg ude hos Niels på Toftlundvej, hvor Musvågen her hver dag spangulerer rundt mellem hestene og fanger regnorm..

den 9. september - En besked poppede ind på "Birdallarm" at fire Rustænder ver obset i Hviding engsø, så søndagsturen til Rømø gik over Hviding engsø, hvor de stadig stod og ventede på mig..

den 5. september - gik turen ud ad Låningsvejen i solnedgangen hvor nogle af de Islandske Ryler stadig havde sommerdragten i behold.

den 4. september - Jeg var her til aften en tur i Vilslev enge, for at se om der var gang i Stærene der. det var ikke meget, så turen hjemover gik over Kammerslusen, hvor jeg fik den smukkeste solnedgang med.

Den 2. september - Solen bager stadig ubarmhjertigt fra en skyfri himmel, så en tur på vandet, til Bogø, i Rasmus og Stines nye sejlbåd, er jo lige til at holde ud. Jeg hyggede mig med at fotografere gobler, der drev forbi båden, især Brandmændenes fangtråde var lidt af en udfordring..