2 unge Havørne 2 unge Havørne
Den 25. september - Jeg var i eftermiddags en tur ved Astrup engsø. - Jeg sad i bilen med kikkerten, og så på de fugle der lå på vandet.

- Pludselig kommer et par unge Havørne ind over diget fra vest i stor højde. - De leger og mobber hinanden, mens de driver øst på, og efter et par kilometer går de ned på en mark .

-I det samme kommer en gammel Havørn ind over diget i lav højde, og tømmer søen fuldstændig for fugle. Den flyver i retning af de to andre, og går ned samme sted..

Havørn
Jeg finder en grusvej der går mod øst, og kører ganske langsomt derud af, - og der sidder de så til højre, et halvt hundrede meter fra vejen. - jeg triller ganske stille forbi, og når at skyde et halvt hundrede billeder, inden de letter igen og drager øst på...
Ungfuglene fotsætter deres luft akrobatik mens de flyver øst på... (bemærk den ene flyver med ryggen nedad..)

Den 13 september - Her er det min, efterhånden sædvanlige, sommer-Sangsvane fra Munkesøen. Det er nu på 6. år den oversomrer i søen. - Og mon ikke det er den samme fugl der blir tilbage hvert år.?.
Motiv fra Låningsvejen taget med det gamle Coolpix kamera
Så har jeg været ude at investere en plovmand i en brugt Nikon Coolpix kamera. - Det var mit første digital kamera for 7 - 8 år siden, - det solgte jeg så, da jeg begyndte at fotografere med spejlrefleks, - og det har jeg faktisk fortrudt lige siden, - for der findes, efter min mening, ikke noget kamera der er bedre til digiscoping, landskabs- og macrofoto i græshøjde, ( eller under) - og så kun på 3,34 mega pixel... ( se ex. herover og under) - :o)

Alm. Ryle
Den 1. september - Jeg var en tur på Mandø sidste weekend, - der var ikke det helt store at se på. - Denne alm. Ryle fouragerede langs diget, - og Sildemågen herunder lettede fra Låningsvejen, da jeg var ganske få meter fra den....
Sildemåge