Den 24. februar - Fredag eftermiddagsturen gik til Rømø. - På vejen derover, på Astrup forland, var Havørnen ifærd med at spise en måge. (tror jeg) - Ved Lakolk strand, var der en del Havlitter der dykkede i brændingen, Ederfugle og Sortænder lå længere ude. På stranden var der rigtig mange måger der fandt godbidder i opskyllet fra de seneste dages hårde blæst.
Svartbag

Den 22. februar - En hurtig tur rundt om Kammerslusen, hvor et par Stor Skallesluger smuttede da jeg kom for tæt på.

Den 19. februar - Turen gik idag til Lakolk strand, hvor der både var Sortænder et stykke ude, og Havlit der dykkede i brændingen.

Den 17. februar - Musvågen her, i Jedsted enge, har netop fanget en mus, som den lige sidder og klemmer luften ud af ..

Den 15. februar - Dagen er nu blevet over to timer længere, og jeg kan nu nå at komme ud med kameraet en times tid efter fyraften. Det benyttede jeg mig af idag, hvor jeg kørte ud omkring Kammerslusen, hvor der både var Mosehornugle og Blå Kærhøg..

Den 10. februar - Det har været frost nu i et stykke tid, og vandet er blevet "stift" i klæggravene ved Kammerslusen, og det er altså ikke nemt at lande på, når man er en platfodet Grågås...

Den 3. februar - Jeg kørte en tur ud i Ribe mose for at se om jeg kunne finde lidt forår. Der var ikke andet end en stor flok kragefugle, mest Råger og Alliker, der fouragerede på markerne derude. - Det er fugle man oftest bare kører forbi, de bliver ikke rigtig "regnet for noget", men sådan en Allike der sidder der i lyset og lader solen skinne på sig, er jo egentlig ganske smuk.
Turen gik videre gennem Øster Vedsted, hvor det lugtede meget mer af forår, her var der malkekøer på marken og de første får havde fået lam.
En lille flok Storspover, nord for Hviding Engsø, letter da jeg standser bilen for at fotografere dem. - Og ved Hviding Engsø spangulerer den efterhånden obligatoriske Sølvhejre rundt
I søen var Knarænder, Pibeænder, Gråænder, Krikænder, Troldænder og et par Taffelænder.