De fleste billeder kan klikkes op...
Den 21. februar - Solen skinner om formiddagen når jeg er på arbejde, og så blir det gråvejr om eftermiddagen når jeg skal på fugletur, øv - men jeg kørte nu en tur ud til Låningsvejen alligevel. - Her sad den lille Dværgfalk på en hegnspæl og slog mave, den havde lige spist en mus. - en herlig lille rovfugl, som man en sjælden gang immellem kommer på skudhold af. :)
I den sidste uges tid har en flok på en 10-12 Lille Skallesluger holdt til på Ribe Holme.....

Den 14. februar - Vejret er både gråt og kedeligt, men jeg måtte lige en tur ud omkring Kammerslusen, hvor den Blå Kærhøg hun fouragerede over engene, foruden en hulens masse Bramgæs.

Den 3. februar - Dagene er blevet længere og lyset er ved at vende tilbage, - så idag kunne jeg lige nå en tur efter fyraften ud omkring Kammerslusen, hvor den flotte Blå Kærhøg han, fouragerede over engene.

Den 2. februar - Endelig brød solen frem, så jeg måtte altså lige en tur ud i Nationalparken, hvor Mellemvej i Nr. Farup bogstavelig talt var fyldt med Gæs og Svaner.
- Der var Canadagæs, Blisgæs og Kortnæbbede gæs..
Og der var Bramgæs og Grågæs, hvoraf en enkelt var halsringmærket i Norge. + et par hundrede Sang- og Pibesvaner...

Den 1. februar - Billedet her er taget, i gråvejr, ved Ribe Holme. - Gråkragen mobber Havørnen ved at trække den i halefjerene. - Den er tilsyneladende klar over at Havørnen ikke er speciel hurtig, når den sidder på jorden..