Den 23. januar - En lille vintertur ud i Nationalparken fra Låningsvejen til Rømødæmningen, gav bla. 10 smukke Lysbuget Knortegås ved Rejsby sluse. - I Astrup enge kom jeg ganske tæt på denne musende Tårnfalk.
I Ribemarsken har en lille hård kerne på omkring 8-10.000 Stære, valgt at overvintre. - Herunder er det Vintermusvåge ved Kammerslusen.

Den 22. januar - Endelig blev det vinter, - ja lad os bare få det overstået, så vi kan få forår.. - Herover er en lille serie vinterskud fra Låningsvejen..
Herunder er det Skægmejser og Sjagger fra Ribe Holme.

Den 15. januar. - Ved Jedsted mølle er Vandstæren igen på plads. Den er næsten sikker hvert vinter, ved den lille bæk...

Den 3. januar - Sidste dag i juleferien inden arbejdet kalder, så jeg måtte lige en tur ud i engene med kameraet, selv om vejret ikke lige var det bedste. - Herover et meget frugtbart Sangsvane par med syv unger ved Kammerslusen. Og så er Blisgæssene efterhånden ankommet nord fra, - her blander de sig med Grågæssene i Jedsted enge.
- her er en landmand igang med forårs pløjningen på Inder Bjerrum, til stor fornøjelse for mågerne..

Den 1. januar. - Året 2016 startede med en 5 km gåtur rundt i Lindet skov. - Solen skinnede fra en skyfri himmel, og sidst på dagen lagde tågen sig som en dyne ovenpå det hele. Det kom der bla. disse billeder ud af...