Den 26. januar - selv om vejret idag var kedeligt og gråt, kørte jeg alligevel i eftermiddags en tur ud til Jedsted mølle for at kigge efter Isfugl og Vandstær, men der var hverken Isfugl eller vandstær, med derimod denne smukke Bjergvipstjert, der lyste op med sine gule flanker i det sort/hvide landskab.
- Turen gik videre sydover til Ribe Holme, hvor seks stk. Lille Skallesluger for tiden holder til. De smukke hvide hanner var uden for skudvidde, men denne hun, ser nu da heller i værst ud...:)

Den 25. januar - Den unge Havørn her, er skudt ved Tanderup Digevej, hvor den var på vej sydover. - Den gik over diget ved Kammerslusen, og fortsatte videre med V.Vedsted...

Den 20. januar - Dagens motionstur gik over i Bjerreskoven, som idag var næsten fugle tom , pånær Fuglekongerne som vimsede rundt i granerne.
- I eftermiddags var jeg i Føvling, hvor Kirkeuglen sad oven på sin redekasse og varmede sig i solen.
- Derefter gik turen ud til Ribemarsken, hvor denne Rørdrum nærmest forårsagede trafikprop på Katastrofevejen, mellem Hillerupvej og Kammerslusen. 5 - 6 fuglefotografer i lige så mange biler, var mødt op, for at få det helt rigtige skud af kræet..
Agerhønsene har det rigtig svært nu, hvor der ligger så meget sne på markerne. - Denne her så lidt afkræftet ud, og er skudt ved Ribe Holme. - Derimod går det bedre for Sjaggeren herunder, som er skudt ved Inder Bjerrum, hvor en større flok i længere tid har holdt til i et Tjørnehegn...

Den 13. januar - Selv om sneen nu ligger som en tyk kold dyne over landskabet, pibler det alligevel frem i skovbunden, som her i Enderupskov. -
Fugle var der ikke så mange af, og dem der var havde travlt med at søge føde. Den strenge vinter tærer hårdt på fedt depoterne. -Her th. er det den Store Flagspætte der håber på gevinst under barken i Lærketræet.
- Og herunder er det Gulspurven der napper sig et lille hvil...