Den 27. februar. - Vi kørte idag en tur til Hvide Sande, for at se Hvalrossen som for tiden holder til der. - Den var ikke at se da vi kom derop, men efter en times tid, kom den svømmende ind i havnen ude fra havet. Efter en kort rund tur inde i havnen, svømmede den ud igen. Der var nok mødt 50-60 mennesker op på kajen, for at se det store dyr..

Den 26. februar. - Solen har skinnet idag, og sidst på dagen, gjorde den vandet i Dagmarsåen til det pureste guld omkring den Lille Skallesluger, og i Farup enge hvor Sangsvanerne rastede på de oversvømmede marker.

Den 19. februar. - Gitte og jeg kørte i dag en tur til Rømø, og ved Astrup engsø lettede Havørnen da jeg vist var kommet lidt for tæt på. - En enlig Lomvie svømmede rundt i havnen i Havneby.

Den 17. februar. - Selv om det regner og blæser meget af tiden, lurer foråret lige om hjørnet. - Der er masser af Viber derude i Ribemarsken, forårs kåde Harer, Hyben er ved at springe ud, og står nu med friske grønne blade, - og på stille dage, hørers nu også Sanglærkens triller..

Den 1. februar. - Her ved Klåbygård sø, lykkedes det at få både Sang- Pibe- og Knopsvane med på det samme billede..