Den 31. januar. - I dag var der en enkelt Islom på visit i Hviding Engsø. Den var laangt ude og vejret var dårligt, så det blev billederne også...

Den 28. januar. - Knortegæssene på forlandet, flyver i flok når de er mange nok..

Den 27. januar. - Ved Kammerslusen er der i øjeblikket hundredevis af Pibeænder i klæggravene og i luften, og nogle få Ske- og Knarænder.
- Og i øvrigt står Pilebuskene langs kkæggraven med gæslinger på, så det lugter da liidt af forår..

Den 18. januar. - Der er fint besøg i Dagmarsåen for tiden, nemlig af den Lille Skallesluger med Elvis frisure. Det er en højarktisk fugl der overvintrer her i landet. - Herunder svømmer den sammen med en Hvinandrik, som der også er 5-6 stykker af lige nu.

Den 15. januar. - I dag gik turen ud ad Låningsvejen i det havblikke vejr, og fuglene stod i kø for at blive foreviget. Her er det Strandskade, Sølvhejre, Storspove(r) og et par Knortegæs i dagens sidste lys..

Den 6. januar. - Jeg var i morges en tur ved Faurfeldt bækkens udløb og Esbjergs nye lystbåde havn. Det var helt vindstille, og det gav de flotteste spejlinger. - I havnebassinet svømmede en Havlit og en Toppet Skallesluger rundt. - Det ser ud til at Skalleslugeren har beskadiget undernæbbet..
Eftermiddagsturen gik til Lindet skov, hvor Træløberen her fouragerede på træstammerne.

Den 5. januar. - De oversvømmede enge i Ribemarsken, er absolut godkendt af Bramgæssene.