Den 27. marts. - Så er Snogen vågnet op fra vinterhiet. Der ligger rigtig mange og soler sig langs grusvejen syd for Tange skov..

Den 18. marts. - Foråret er på vej, i dag er der rigtig mange Nældens takvinger her hjemme i haven..

Den 16. marts. - I dag kom jeg tæt på hr. og fru Krikand fra skjulet ved klæggravene nord for Kammerslusen.

Den 14. marts. - Facebook flød over med fede Nordlys billeder her til aften, så jeg måtte hellere køre en tur ud på diget nord for Kammerslusen for ved selvsyn at opleve det spektakulære fænomen. - Desværre ødelagde de højtliggende tynde skyer billedet. - Derudover var der et andet optisk fænomen, nemlig en Halo ring rundt om månen. Det opstår ved at små vand dråber fryser til iskrystaller i 10 km. højde

Den 12. marts - Jeg var idag over middag en tur inde på Ribelund, for at få nogle nye billeder af den Sorte Ibis. - den er rigtig godt camoufleret i den mørke skovbund.

Den 9. marts. - Og idag så jeg årets første Påskelam..

Den 8. marts. - Idag så jeg årets første sommerfugl, en Nældens Takvinge.


Den 6.-7. marts. - Der er Ugler i mosen, eller i hvert fald i Ribemarsken. - I løbet af den sidste uges tid, har jeg set 3 Mosehornugler i Hillerup enge, 1 nord for Kammerslusen og 1 på Ribe Holme. - Det fede ved Mosehornugler er, at de også jager i dagtimerne, så det er muligt at fotografere dem mens de jager. - De er dog mest aktiv i timen før solnedgang...

Den 2. marts. - I går aftes blev en Sort Ibis meldt ud på Bird alarm, den var set inde på Ribelund området. Jeg gik derind, og efter halvanden times søgning, fandt jeg den på den over svømmede mark bag ved gederne. En sød og ikke særlig sky fugl, spankulerede omkring og spiste frøer og regnorme..
- Dagen startede ud med tæt tåge, men det bliver motivet nødvendigvis ikke dårligere af..