den 21. marts - På Ribe Holme var der idag en fin flok Engryler, og de er jo enten sorte eller hvide. Det ser fedt ud når de alle, på samme tid, skifter farve.
I klæggraven ved kammerslusen, var der idag flest Spidsænder.

Den 17. marts - Det var egentlig Mosehornuglerne jeg var ude at kigge efter, men dem var der ingen af, derimod gik der en hel del Brushøns på de oversvømmede enge på Ribe Holme...
I Klæggraven ved Kammerslusen er der lige nu rigtig mange Pibeænder og Skeænder, og desuden en del Spidsænder.
- Og ved Vadehavscenteret holdt en halv snes Misteldrosler til.

Den 10. marts - Årets første Hvide Vipstjert, Og så endda hele 3 stk, dukkede op på vejen mellem Kammerslusen og Ribe Holme. - Derefter var det Skarv, der ivrigt dykkede i åslyngen ved Ribe Holme, indtil den ikke gad mere, så fløj den sin vej.

Den 1. - 5. marts - Der er i øjeblokket 4 - 6 Mosehornugler i området fra Ribe Holme til lidt nord for Kammerslusen.. Jeg har gået og skudt lidt på dem, under skiftende vejrforhold, og billederne har jeg sat sammen i en stribe som du kan se ved at klikke på uglerne her på siden.

den 3. marts - I eftermiddags gik turen ud i Nationalparken for at kigge efter Mosehornugler. Der var dog ingen ugler i mosen, derimod en brun Blå Kærhøg i Jedsted enge der netop fangede en mus, da jeg kom forbi. -
Jedsted enge er meget oversvømmet for tiden, og der er mange måger i søerne, og de første Hættemåger har fået sommerhat på ..

den 1. marts - Kalenderen siger forår og solen skinner, så jeg kørte ud i Ribemarsken for at kigge lidt på det. - Og der var masser af forårskåde Viber og Hjejler i store flokke på Ribe Holme. - Jo foråret er lige om hjørnet..:)
I den forgangne weekend, havde vi besøg af vores søde barnebarn Lærke My, og vi var inde ved Dagmarsåen og fodre ænder. - Nu har fugle normalt en flugtafstand over for mennesker, men her det Knopsvanen der har nået Lærkes flugtafstand.