Den 30. december - Jeg hørte i går aftes at der var fundet en Spurveugle i Lindet skov, så jeg kørte derud ved 13.30 tiden. der stod en halv snes fotografer og ornitter derude, men fuglen var pist væk, øv. - tilsidst var vi 4-5 mand tilbage som ikke havde set dyret, så vi gav os alle til at lede. - Efter ca. halvanden times eftersøgning, fandt Michael Bladt den lille ugle, som vi alle fik set i dagens sidste lys. - En herlig afslutning på 2011. GODT NYTÅR.

Den 29. december - sidst på eftermiddagen kørte jeg en tur til Ballum enge, for at kigge efter Bramgæs. - På vejen derned, umiddelbart nord for Brøns, stod stod en blandingsflok af Sangsvaner, enkelte Pibesvaner, Grågæs, Bramgæs, enkelte Blisgæs, og en Snegås.
På markerne lige nord for Ballum slusekro, stod nok 8-10.000 Bramgæs.

Den 27 december - Vi kørte en tur til Lindet skov her i eftermiddags, hvor der var masser af småfugle i underskoven.
- som her, en Topmejse i modlys...
- og Træløberne pilede op og ned af stammerne
og Grønspætten fik jeg skudt på meget lang afstand...

Den 25 december - Vi gik i eftermiddags den gule 5 kilometer rute rundt om Amu-centret, for at samle lidt appetit til aftenens julemiddag. - Der var ikke mange fugle at fotografere idag, pånær en enkelt Fuglekonge, - Den vejer så lidt at den kan hænge i den yderste ende af en fyrrenål...

Den 23 december - Med billedet af den sjældne Dværgjuleugle unge, som for tiden har slået sig ned i et træ som vi har stående i stuen for tiden, ønskes alle en glædelig jul...

Den 12. december - De seneste dages storm giver forhøjet vandstand i vadehavet, som her ved nedkørslen til Låningsvejen til Mandø.
-Når vandstanden, i flere dage er høj, i vadehavet, løber Vesteråen og Kongeåen over sine breder, og forårsager oversvømmelser i engene, som her ved Kammerslusevej.
Øverst en ung Ride ved Kammerslusen , - og herunder en Stor Skallesluger hun ved Ribe holme...

Den 2. december - Efter et års fravær, er Vandstæren igen dukket op ved Jedsted mølle..

Læg mærke til herunder, hvor godt den er camoufleret, set både oven fra og neden fra..