Den 30. juli. - Mine Hedehøgeunger i Mjolden er ved at være store, dog fodrer forældre fuglene stadig ungerne, og idag står der fugl på menuen. - Selvtilliden fejler ikke noget, her er det Havørnen der jages på porten, selv om den er fire gange så stor.
- så skal årets næst sidste kuld ringmærkes, her med hjælp fra Jesper og Kurt.

Den 20. juli. - En af Hedehøge rederne i mit område, ligger 34 meter fra vejen, og den har været mandsopdækket i næsten hele yngleperioden af ikke kyndige fotografer fra hele landet, der går alt alt for tæt på, og nogle af dem går endda helt ind til reden, for at få det bedste billede, og dermed flest likes på Facebook. - I perioder har der været 6-8 biler på én gang og fotoskjul. - Problematikken bliver i 2021 taget op i Fugle og natur, som er Dof s medlemsblad.

Den 17. juli. - Kometen Neowise ses lige nu, og de næste par uger på nord himlen. Når du ikke at se den, så fortvivl ikke, den kommer igen om godt 400 år. Billedet af kometen og den forstyrrende sattelit, er taget her hjemme fra min egen have...

Den 9. juli. - Idag var Iben, Kurt og jeg i Ottersbøl og Mjolden, hvor vi ringmærkede de første Hedehøge unger..
Der skal måles vingelængde, fod og bagklo, vejes, kønsbestemmes, og så en ring på begge ben, - så det er ikke så sært hvis ungen er ved at være lidt træt af os.
- og så lige et billede af skønheden, (ungen altså) inden den puttes tilbage i reden igen...

Den 1. juli. - Dagen idag brugte jeg primært på Hedehøgene i Skærbæk området, hvor vi, i Projekt Hedehøg, tjekkede status i rederne.
- og ventetiden kan jo så bruges på at fotografere de mange småfugle der er langs markerne. Bla. denne Bomlærke der gnasker løs af den grønne Havre, og Blåhalsen med de fire unger i Rapsmarken.
På vejen hjem fra Skærbæk, kørte jeg langs diget nord på, og ved Astrup engsø vimsede denne Gøg rundt i tagrørene. Normalt er de ret sky, men denne blev i nærheden i lang tid, selv om jeg var ret tæt på.